top of page

EPC - Export Promotion Centre Group

Public·76 members

Gün ərzində iş və digər məsələlər səbəbindən boş vaxtım sabit olmur. Bəzən səhər, bəzən günorta, bəzən də gecə bir qədər sərbəst oluram və həmin vaxtda rahat şəkildə internetdən istifadə etmək istəyirəm. Buna görə konkret saatlara bağlı olmayan bir seçim axtarıram. Azərbaycanda belə platformanı müqayisə edərkən günün müxtəlif vaxtlarında işləmə sabitliyini, giriş sürətini və mobil cihazlarda naviqasiyanın rahatlığını hansı üsulla yoxlamaq daha məqsədəuyğundur?

8 Views

Məncə, internetdə maraqlı bir şey tapmağın ən yaxşı tərəfi odur ki, bunun üçün xüsusi plan qurmağa ehtiyac yoxdur. Sadəcə telefonda gəzişirsən və təsadüfən qarşına yeni bir səhifə çıxır. Bir neçə gün əvvəl mənim də qarşıma çıxdı. Açığı, əvvəlcədən konkret olaraq bunu axtarmırdım. Sadəcə maraq üçün daxil oldum, bir az məlumatlara baxdım və sonra səhifəni bağladım. Amma fikirləşdim ki, bəlkə axşam üçün fərqli rəqəmsal məşğuliyyət axtaran birinə faydalı ola bilər. Mən belə şeylərdə əvvəlcə hər şeyi oxumağa üstünlük verirəm. İstifadə qaydaları, şərtlər və digər məlumatlar aydın olduqdan sonra qərar vermək mənə daha rahat gəlir. Heç bir şeyi tələsik seçməyə ehtiyac yoxdur. Həm də “ən yaxşı seçim” kimi ifadələrdən çox istifadə etməyi düzgün hesab etmirəm. İnsanların maraqları çox fərqlidir. Kiminsə xoşuna gələn şey başqasına tamamilə maraqsız ola bilər. Ona görə linki sadəcə əlavə seçim kimi qeyd edirəm. Maraqlanan özü baxıb qərar verə bilər.

bottom of page